Rebecka Obrell 05 - Terri

REBECKA OBRELL

Datum: 08 april 2024

Från lärare till instrumentpanel-byggare på Terri

I hjärtat av Terris el-avdelning finner vi Rebecka Obrell, en 33-årig kvinna med en passion för små detaljer och ett öga för noggrannhet. Med en bakgrund som lärare och en nyfunnen kärlek till tillverkningsindustrin trivs hon som fisken i vattnet på Terri. Här utforskar vi hennes resa från klassrummet till fabriken och de passioner som driver henne både på och utanför arbetsplatsen

På Terris el-avdelning är Rebecka Obrell en viktig kugge, tillsammans med sin kollega Matilda, ansvarar hon för att koppla och dra all el till skogsmaskinerna. Som elinstallatör trivs Rebecka i den detaljrika världen av maskintillverkning. Efter
att ha bytt ut klassrummets stoj och stim för fabrikens pulserande liv, har Rebecka funnit sig själv och sin passion på Terri.

Efter sex månader på Alfing och lika många på Terri har Rebecka fått smaka på båda företagens kulturer. Det är den noggrannhet och det precisionsarbete som krävs för att bygga instrumentpaneler som tilltalar henne mest. Hennes bakgrund som lärare har gett henne förmågan att kommunicera och samarbeta med olika människor, något som hon tror att hennes kollegor uppskattar.

Rebecka Obrell 03 - Terri
Rebecka Obrell 01 - Terri

För Rebecka är det bästa med att arbeta på Terri en kombination av arbetsuppgifterna och gemenskapen med sina kollegor. Hennes chef, Magnus, får särskilt beröm för sin äkthet och ledarskapskvaliteter, och Rebecka känner sig uppskattad och väl omhändertagen som an ställd.

På fritiden finner Rebecka lugn och ro i naturen, där hon tycker om att promenera i skog och mark. En hemlighet som få känner till är att Rebecka ägnat sig åt pistolskytte i en klubb, ”Jag älskar när det smäller och händer saker” skrattar hon.
Rebeckas väg från lärare till elinstallatör är en inspirerande berättelse om att våga byta bana för att upptäcka vad man egentligen brinner för. På Terri har hon funnit en plats där hennes talanger och intressen kan blomma ut fullt ut, och hennes engagemang för både arbete och fritid lyser starkt igenom.

Rebecka Obrell 07 - Terri
Rebecka Obrell 04 - Terri
Matilda Hallstrom 10 - Terri