Samarbetspartner

På Terri har vi valt att samarbeta med utvalda premiumleverantörer. Alltid baserat på kunskap, teknologi, prestanda och leveranssäkerhet. Det mesta på maskinerna producerar vi själva, men när det finns specialister som levererar hydrauliklösningar, aggregat, kranar, gripklon och motorer av högsta kvalitet ser vi det som självklart att samarbeta med dem.

LogMax

Log Max är en världsledande aktör som designar och tillverkar skördaraggregat av toppklass. De är moderna, högteknologiska och passar utmärkt till våra maskiner.

HydX

HydX är vår partner när det gäller maskinfunktion baserad på hydraulik med därtill hörande styrsystem. Det är ett av Nordens mest konkurrenskraftiga och innovativa teknikföretag med fokus på helheten.

Cat

På Terri utrustar vi våra maskiner med Cat-motorer. Här snackar vi hög prestanda och effektivitet. De är kraftfulla, driftsäkra och uppfyller alla tuffa utsläppskrav. 

HSP Gripen

På HSP Gripen är användarvänligheten i fokus. Tillverkningen står de själva för – hela vägen från ritbord till färdig produkt. Alltid med högsta möjliga kvalitet.

FTG Mowi

Lång räckvidd, optimala egenskaper och driftsäkra. Det är tre anledningar till att vi väljer kranar från FTG. Att den tål tuffa tag i skogen är ett mervärde som vi gillar.