Magnus Nilsson 09 - Terri

MAGNUS NILSSON

Datum: 08 april 2024

Ledare med passion för produktion och natur

Magnus Nilsson, 52 år gammal och produktionsansvarig på Terri, bär med sig en imponerande erfarenhet och en djup passion både för sitt arbete och för naturen. Hans resa från montör till ledare är en inspirerande berättelse om engagemang och hängivenhet.

När man möter Magnus Nilsson, den produktionsansvarige på Terri, är det tydligt att man står inför en person med både erfarenhet och passion. Med en karriär som sträcker sig över nästan två decennier har Magnus en imponerande bakgrund inom produktionsledning, vilket har gett honom de verktyg som krävs för att navigera framgångsrikt i den dynamiska världen av tillverkning.

Att vara med i planering och bygga upp Terris produktion i nya lokaler från grunden var en spännande utmaning för Magnus, som hade en gedigen bakgrund inom tillverkning av maskiner från ett tidigare företag. Med över 13 års erfarenhet var han väl rustad för uppgiften och har sedan dess varit en betydelsefull del av Terri-teamet. Att bidra till att etablera verksamheten i nya lokaler har gett honom en känsla av tillfredsställelse och stolthet över sitt arbete.

Magnus Nilsson 04 - Terri
Magnus Nilsson 05 - Terri

Men för Magnus handlar inte allt bara om arbete. Hans passion sträcker sig även till naturen och utomhusaktiviteter, särskilt jakt. Att tillbringa tid i skogen eller på sin gård ger honom en känsla av lugn och återhämtning.

Som ledare på Terri är Magnus en förespråkare för öppenhet och tillgänglighet gentemot sin personal. Han tror på att vara närvarande och synlig för att skapa en atmosfär av tillit och samarbete. Hans förmåga att lyssna och glädjas åt andras framgångar har gjort honom till en uppskattad ledare och kollega. “Maskinerna i sig är inte mitt stora intresse”, säger han och skrattar. ”Medarbetarna däremot är A och O i ett företag för en lyckad produktion och är därför det som jag verkligen brinner för.”

Magnus Nilsson är inte bara en driven ledare utan också en passionerad person, vars hängivenhet till både sitt arbete och sina intressen lyser igenom. En detalj han sällan pratar om är att han blev sydsvensk mästare i lerduveskytte år 2002.

Magnus Nilsson 03 - Terri
Magnus Nilsson 01 - Terri
Magnus Nilsson 06 - Terri