Ola Salomonsson 05 - Terri

OLA SALOMONSSON

Datum: 08 april 2024

En livslång resa på Terri: Ola Salomonssons historia från svetsare till reservdelsförsäljare

I skuggan av Alfings maskiner har Ola Salomonsson, 55 år gammal, funnit sitt hem på Terri. Från sin uppväxt i en familj starkt förknippad med företaget till dagens roll som reservdels-försäljare, har Ola gjort en imponerande resa. Här berättar han om sin långa erfarenhet, kärleken till sitt arbete och passionen för motorcykel-äventyr genom Europa.

Ola Salomonssons koppling till Terri sträcker sig djupt in i hans historia. Med en far som var med och grundade Alfing, har industriell verksamhet alltid varit en naturlig del av hans liv. Efter att ha inlett sin karriär som svetsare tog Ola steget in i reservdelsförsäljning 2013, en övergång som skulle visa sig skulle passa perfekt.

”Det är som att jag har kommit hem”, säger Ola när han reflekterar över sin tid på Terri. ”Det är något med atmosfären här, det känns tryggt och bekant.”

Med över två decennier av erfarenhet har Ola sett företaget förändras och utvecklas. Från de tidiga dagarna på Alfing till dagens moderna Terri har han varit med om det mesta. Hans dagliga arbete som reservdelsförsäljare innebär att han navigerar genom en mängd olika utmaningar, från att hantera kundrelationer till att säkerställa att maskinerna fungerar smidigt.

Ola Salomonsson 06 - Terri
Ola Salomonsson 01 - Terri

”Det bästa med mitt arbete är variationen”, förklarar Ola. ”Ingen dag är den andra lik, och jag älskar den dagliga kundkontakten.

”Men det är inte bara arbetslivet som ger Ola glädje. På fritiden förvandlas han till en äventyrlig motorcyklist, ivrig att utforska Europas vägar. Tillsammans med sin särbo tar de på sig sina hjälmar och ger sig iväg på långa resor, ibland så långt som till de glamourösa gatorna i Monaco. ”Att köra motorcykel är min passion”, säger Ola med ett leende. ”Det är min flykt från vardagen, och jag njuter verkligen av varje ögonblick på vägen.”

Medan Ola fortsätter att navigera genom arbetslivets berg och dalar, och njuter av sina motorcykelexpeditioner, är en sak säker – hans engagemang för Terri och kärleken till hans arbete är starkare än någonsin tidigare. För honom är varje dag en ny möjlighet att fortsätta sin livslånga resa på detta anrika företag.

Ola Salomonsson 01 - Terri
Ola Salomonsson 01 - Terri
Ola Salomonsson 04 - Terri