Matilda Hallstrom 05 - Terri

MATILDA HÄLLSTRÖM

Datum: 08 april 2024

Från laseroperatör till instrument-panelkonstruktör på Terri

Matilda Hällström har gjort en resa från att skära ut plåtdetaljer som laseroperatör på Alfing till att konstruera instrumentpaneler på Terri. Med en stark passion för sitt arbete och en önskan att inkludera alla på arbetsplatsen sprider hon glädje och trivsel.  

I hjärtat av Terris el-avdelning hittar vi Matilda Hällström, en 27-årig person med en passion för precision och ordning. Efter några år som laseroperatör på Alfing, där hon trivdes väl med att skära ut plåtdetaljer, lockades hon av möjligheten att börja arbeta på Terri och sedan september 2023 har hon varit en viktig del av teamet.

På Terris el-avdelning arbetar Matilda sida vid sida med sin kollega Rebecka och tillsammans drar och kopplar de all el till Terris skogsmaskiner. Med sitt öga för detaljer och sin noggrannhet i arbetet, strävar Matilda efter att skapa ordning och reda i allt hon tar sig för.

Men Matildas bidrag till arbetsplatsen sträcker sig långt utöver hennes tekniska färdigheter. Hon är känd för sin förmåga att sprida god stämning och glädje bland sina kollegor. Som en social person, som började sitt yrkesliv i kassan på Konsum, har hon en naturlig talang för att inkludera alla och få dem att känna sig välkomna och trivas på arbetsplatsen.

Matilda Hallstrom 08 - Terri
Matilda Hallstrom 09 - Terri

För Matilda är det bästa med hennes arbete inte bara själva uppgifterna utan också gemenskapen med hennes arbetskamrater. Hon prisar sin chef och känner sig enormt uppskattad och omhändertagen som anställd på Terri. Att gå till arbetet varje dag är en glädje för henne, och hon anser att detta är det bästa jobb hon någonsin haft.

På fritiden finner Matilda inte mycket nöje i att vara borta från arbetsplatsen. Skämtsamt erkänner hon “När helgen kommer ser jag mest fram emot att det ska bli måndag igen för jag tycker att det är så roligt att gå hit” Men när hon inte är på jobbet ägnar hon sig åt att pyssla med inredning, mysa med sin katt och umgås med vänner och familj. En liten hemlighet som Matilda delar med sig av är att kaviar och ost är en överraskande bra kombination och att något av det roligaste hon vet, förutom sitt arbete på Terri, är att få stå hemma i sitt kök och dekorera cupcakes.

Matilda Hallstrom 14 - Terri
Matilda Hallstrom 02 - Terri
Matilda Hallstrom 01 - Terri