Terri intar en stark position på marknaden: Tar en marknadsandel på 55,9% under 2023

Datum: 15 februari 2024

Terri fortsätter att imponera på skogsindustrin med en imponerande marknadsandel på 55,9% för år 2023. Denna statistik visar en fortsatt stark tillväxt för Terri, och företaget förblir ledande inom segmentet för mindre skotare, skördare och kombimaskiner.

Under det senaste året har Terri verkligen gjort sitt avtryck på marknaden. Med en försäljningsökning som resulterade i en marknadsandel på 55,9%, har Terri mer än fördubblat sin andel under de senaste fyra åren. En enorm bedrift och ett starkt tecken på att Terri fortsätter att tillverka högkvalitativa skogsmaskiner som uppskattas av kunderna.

Statistiken, som är sammanställd av Skogsforum med data från Transportstyrelsen, ger en tydlig bild av Terris ledande position inom segmentet för mindre skotare, skördare och kombimaskiner i Sverige. Med en sådan överväldigande marknadsandel är det uppenbart att Terri har lyckats fokusera på att tillverka och marknadsföra effektiva och pålitliga maskiner som möter branschens behov och önskemål.

Arne Isaksson, sälj- och marknadsansvarig på Terri, kommenterar den imponerande statistiken med glädje: ”Det är fantastiskt att se hur väl mottagna våra skogsmaskiner är på marknaden. En marknadsandel på 55,9% är en klar bekräftelse på att vårt fokus på kvalitet och prestanda verkligen uppskattas av kunderna.”

Expansionen på marknaden innebär att Terri fortsätter att växa och utvecklas för att möta den ökande efterfrågan. En ny fabrik som öppnades i Älmhult under augusti förra året är ett tydligt tecken på Terris engagemang för att fortsätta leverera högkvalitativa maskiner och möta kundernas behov på bästa möjliga sätt. Terri ser fram emot ännu ett framgångsrikt år och fortsätter att sträva efter att vara ledande inom skogsbranschen med sina innovativa och pålitliga skogsmaskiner.