”Terri har lyssnat, fixat och anpassat efter våra önskemål”

Datum: 14 juni 2022

Kunden i fokus, lyhördhet och snabba lösningar.
Det är några av anledningarna till att det rullar två nya Terri 3 hos Brasab Skog i Vittsjö.
– Vi har stora krav på våra maskiner och det svarar Terri upp till, säger Stefan Karlsson på Brasab.

Det handlar mycket om förstagallring för teamet från Göingebygden, där allt började med alla hyggen efter stormen Gudrun. Nu väntar mycket gallringsarbete och då behövs smidiga skogsmaskiner som kan ta sig an jobbet utan problem.
– Vi har haft en Terri 34C tidigare, så vi visste vad det handlade om när vi kontaktade dem för nya maskiner, säger Stefan.

Det tog inte många veckor efter en första testkörning innan Brasab slog till. Två gånger om, till och med. I dag rullar både en ny skördare, Terri 3HW, och skotare, Terri 3FW, i företaget. Skotaren har rullat ett halvår ungefär och skördaren kom i våras.
– Skördaren har fått en starkare kran tack vare det nya vridhuset och det nya aggregatet, LM 2000T, är riktigt bra. Det passar mig som brinner för gallring, säger Stefan.

Starka, robusta maskiner och närheten till Älmhult var några av skälen till att det investerades i två nya maskiner. Men Stefan vill även komplettera med goda relationer och stort engagemang för kunden.
– Brasab vänder sig till skogs- och markägare som vill ha mindre maskiner som utför ett bra jobb, ibland även på våtmarker, säger Stefan.
– Terri har lyssnat, fixat och anpassat efter våra önskemål. Det är argument som väger minst lika tungt vid ett köp.