Världspremiär för Terris hjulgående skördare

Datum: 04 maj 2018

Världspremiär för Terris hjulgående skördare

Terri 34c 8wd Skördare har världspremiär under Skogsmaskindagarna i Karlskoga. Tillskottet innebär att Terri numera har ett fullt sortiment av hjulgående skogsmaskiner. 

Terri på hjul blev verklighet under fjolårets Elmia Wood då den nya skotaren gjorde succé under premiärvisningen. Nu presenteras den tredje maskinen i hjulkategorin – Terri 34c 8wd Skördare.
– För inte alls länge sedan var det nästintill otänkbart att Terri skulle sälja maskiner som går på hjul, men nu är vi här. Det är samma basmaskin som de traditionella på band, men nu ger vi kunden möjlighet att även välja hjulgående maskiner för bättre framkomlighet i all sorts terräng, säger Hans Johansson, vd på Terri.

Den nya skördaren passar, precis som övriga hjulgående maskinerna, perfekt för entreprenörer som behagligt och bekvämt vill ta sig fram på svårframkomliga marker.
– Våra hjulgående maskiner är outstanding i all terräng med sitt låga marktryck och har fått med sig samma rymliga hytt som övriga modeller i 34c-serien. Markfrigången är hela 0,7 meter vilket är unikt för en sådan liten maskin som Terri. Det gör körningen extremt komfortabel där många maskiner inte ens klarar av att ta sig fram, säger Hans Johansson och fortsätter berätta vad tillskottet innebär:
– Det här bidrar till stor valfrihet för våra kunder. Maskinerna säljs helt efter kundens specifika krav, önskemål och förutsättningar vilket vi är mäkta stolta över.

Terri 34c 8wd Skördare visas för första gången på Skogsmaskindagarna i Karlskoga den 18–19 maj.
– Det ska bli oerhört spännande och framför allt roligt att visa vårt kompletta modellprogram för beståndsgående skogsmaskiner, både på hjul och band. Den här lanseringen ger oss på Terri chansen att ta nästa steg i vårt arbete att bli det självklara valet bland beståndsgående skogsmaskiner, säger Hans Johansson.

Hans Johansson, vd Terri.
0476-70 97 91 / 070-557 60 55
hans.johansson@localhost
Bäckgatan 32, 343 22 Älmhult