Tillbakablick på turnén

Datum: 02 maj 2018

Turné som gav mersmak

I april var Terri på turné i landets norra regioner. När vi nu summerar våra visningar är det med glada miner. Inte minst tack vare den fina respons vi fick från alla besökare.

Redan de första dagarna på turnén förstod vi att det var helt rätt att åka norrut. Trots metervis med snö tog mängder av spekulanter sig till våra skogsdagar. – Ni fegar inte, ni kör demo trots all snö, som en besökare sa.

Och det är lite vad som kännetecknar oss och våra maskiner. När markförutsättningarna talar emot, då trivs och arbetar vi som bäst.

Vad som också har varit roligt är alla fina kommentarer som vi har fått om Terris rymliga hytter. Våra maskiner må vara mindre till storleken, men hytterna har gott om utrymme för både långa ben och rejält med förvaring.

– Det glädjer mig att så många har besökt våra turnéstopp. En del tog sig långväga för att träffa oss, såväl 40 mil som från Finland, vilket är väldigt roligt. Vi har haft kanonbra dagar och blivit överösta av positiva omdömen.

–Det har kommit spekulanter som kör både stora och små maskiner som verkligen har tyckt om Terri, säger Jahn Edlund.

Röster från våra trevliga besökare:

”Imponerande! Jag kör en större maskin av annat märke, men känslan av stabilitet är densamma i Terri 34c 8wd Skotare.”

”Jag har alltid hunden med mig i min maskin, och i den här rymliga hytten är det inte några problem alls, vilket är fantastiskt.”

Till sist vill vi tacka alla er som har besökt oss. Vi uppskattar verkligen alla fina möten och de många superlativ vi fått ta emot om våra maskiner. TACK! Nedan finns ett urval av bilder från våra demonstrationer.