Terri lanserar hjulgående kombi för ökad valfrihet

Datum: 28 mars 2018

Terri fortsätter att utöka sitt modellprogram på hjul. Det senaste tillskottet är Terri 34c 8wd Kombi. En lätt, smidig och enkel maskin på åtta hjul för blandad terräng. 

Terri 34c 8wd Kombi är en beståndsgående skogsmaskin som är utvecklad från bandversionen 34c. Den har samma rymliga hytt som övriga modeller i 34c-serien vilket ger en högpresterande förarmiljö med ypperlig sikt och komfort.
– Den stora hytten och den överlägsna komforten är utmärkande för samtliga Terri 34c, oavsett om det är på band eller hjul. Hytten är stor och ljus vilket ger en perfekt arbetsmiljö även under långa arbetspass. Givetvis är den utrustad med all utrustning som förenklar det dagliga arbetet, säger Hans Johansson, vd på Terri.

Nya Terri 34c 8wd Kombi är utrustad med en CAT C3.4B dieselmotor, Log-Max 928 skördaraggregat samt kranen Mowi P40. Markfrigången är hela 70 centimeter vilket gör den extremt lättmanövrerad och komfortabel även i svår terräng.
– En stor fördel med Terri 34c är att maskinerna är extremt lättservade. Allt är lätt åtkomligt under motorhuven och hytten är smidig att fälla vid byte av filter och olja. Tack vare få servicepunkter ger det en låg servicekostnad, säger Hans Johansson.

Förra året lanserades Terri 34c 8wd Skotare i samband med Elmia Wood. Det var den första hjulgående skogsmaskinen någonsin från Terri.
– Vi erbjuder våra kunder valfrihet eftersom våra skogsmaskiner går att få både med hjul och med band. Därmed kan vi erbjuda en maskin helt efter kundens specifika krav, önskemål och förutsättningar, säger Hans Johansson.

För mer information:
Hans Johansson, vd, Terri.
0476-70 97 91 / 070-557 60 55
hans.johansson@localhost