Terri expanderar och söker montörer

Datum: 28 maj 2019

Terri expanderar och söker montörer

Vi erbjuder dig… ett omväxlande arbete med inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda. Tjänsten innebär montering av samtliga skogsmaskinsmodeller, i bra lokaler med en god arbetsmiljö. Terri ligger cirka 10 minuters gångväg från Älmhults station vilket gör pendling med tåg och buss enkel.

Dina arbetsuppgifter… blir att montera våra skogsmaskiner. Då vi har många olika modeller och relativt låga volymer är det ett omväxlande arbete med många olika moment. Hydraulik och elmontage är en viktig del i arbetet. Du kommer att vara delaktig i att utveckla och effektivisera arbetet i monteringen. Du som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav och tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är önskvärt. Arbetstiden är dagtid.
Tillträde är omgående.

Du som söker… har kunskap i hydraulik och el samt är händig och teknikintresserad med ett öga för kvalitet och finish. Du som söker tror vi har en verkstadsteknisk eller fordonsteknisk gymnasieutbildning och har arbetat några år som mekaniker eller med skogsentreprenad.Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, kontakta
Magnus Hansson
0476-70 97 94
magnus.hansson@localhost