Mässmonter Terri skogsmaskiner

Mässor 2022-2023

Datum: 02 maj 2022

Som vi har längtat! Efter ett par år av inställda mässor och arrangemang är vi nu supertaggade på att få åka land och rike runt för att visa upp våra maskiner. Varmt välkommen till Terri!

6-7 Maj
Emmaboda Skog och Traktor

En branschmässa med fokus på skogsbruk, lantbruk, grönytor, ATV och vedhantering. Besök maskindemonstrationer, veteranutställning av lastbilar och traktorer. Skogsmässan i Emmaboda hade premiär 2012 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största mötesplatser inom området. Plats: Emmaboda Flygfält.
Läs mer om mässan här.

20-21 Maj
SkogsMaskindagarna i Karlskoga

Här finns allt från de största skogsmaskinerna ner till de minsta. Skogsvagnar, kranar, minisågverk, vedmaskiner, ATV och tillbehör. Du möter också utställare av stora dragfordon, tillverkare av timmersläp, lastbilskranar och många fler. På SkogsMaskindagarna kommer du att få se, känna på och testa spännande nyheter.
Läs mer om mässan här.

2-4 Juni
Elmia Wood 2022

Välkommen till skogarna runt Bratteborgs gård söder om Jönköping.
Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän. Det är en branschfest i världsklass där du kan se och testa skogsmaskiner, verktyg och innovativ teknik i sin naturliga miljö. Mässan blir den här gången i huvudsak en europeisk angelägenhet.
Läs mer om mässan här.

17-18 Juni
Mittpunkt Skog i Överkalix.

Mässan har fokus på det privata familjeskogsbruket i norra Sverige och kommer att bestå av mässa, utställningar och ett skogsforum med bland annat konferenser, utbildningar, workshops och seminarier. Läs mer om mässan här.

19-20 Augusti
Mittia Skog och Gård

Välkommen till en händelserik mässa där de senaste nyheterna presenteras, besökarna kan fynda till mässerbjudanden och där det ges möjlighet till provkörningar, demos, uppvisningar och andra aktiviteter för såväl proffs som familj.
Läs mer om mässan här.

1-3 juni 2023
Swedish Forestry Expo, Solvalla.

Swedish Forestry Expo är en helt ny mötesplats för det storskaliga skogsbruket. Mässan är ett initiativ av branschföreningen MaskinLeverantörerna och dess medlemmar inom skogsmaskinsektorn. På mässan visas bara produkter som är relevanta för det storskaliga skogsbruket. En mötesplats med maskinerna i fokus! Valet av Solvalla som mässplats gör att mässan är lättillgänglig både för besökare från hela Sverige som från andra länder.
Läs mer om mässan här.