Heta lanseringar på mässorna i maj

Datum: 29 maj 2018

Heta lanseringar på mässorna i maj

Skog & Traktor i Emmaboda och Skogsmaskindagarna i Karlskoga. Två härliga mässor fyllda av glädje, skog och spännande möten. Efter två lyckade helger är vi nu tillbaka i vardagen.

Tiden går fort när man har roligt. Hos Terri var det fullt ös hela maj månad med maskinlansering och mässdeltagande. En stor skara intressenter besökte våra montrar i både Emmaboda och Karlskoga och vi ser nu tillbaka på två trevliga helger.
– Det är väldigt kul att det finns ett stort intresse för att se våra maskiner, inte minst den nya kombin och vår senaste skördare. För en del besökare var de nya hjulgående maskinerna höjdpunkten på mässorna, säger Jahn Edlund på Terri.

Tidigare i våras åkte vi på turné genom norra Sverige. Under Skogsmaskindagarna fick vi bekräftelse på att det finns ännu fler orter med potentiella intressenter, så vad passar väl bättre än att göra om succén?
– Det finns många i mellersta Sverige som önskar att träffa oss. Det finns en stor chans att vi försöker göra någonting kring det i höst, säger Jahn.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla er som kom för att träffa oss. Det är alltid lika roligt att prata skog med er!