Ett fantastiskt 2019

Datum: 20 december 2019

Ett fantastiskt 2019 och en enorm stolthet över företagets resa. Det råder inga tvivel om vad vd Hans Johansson tycker om Terris 2019. Men mycket vill ha mer.

Terri må fortfarande vara en liten aktör på marknaden. Men fortsätter företaget att surfa på den vågen som sveper förbi just nu så är det bara är en tidsfråga innan Terri är en starkt respekterad spelare i branschen. Det menar Hans Johansson.
– Året har överträffat mina förväntningar. Ett otroligt bra år, säger han.
– De senaste veckorna har gett oss möjlighet att bryta oss in på två nya marknader. Mer än så vill jag inte säga. Men det kan slå till när som helst och då blir det full fart på maskineriet.

Året har bland annat fyllts av ett antal mässor samt egenarrangerade skogsdagar och turnéer. Hans Johansson berättar att beslutet att sätta åtta hjul på maskinerna har fått marknaden att verkligen få upp ögonen för Terri.
– Vi har fått väldigt god utdelning när vi har visat våra maskiner. Nya kontakter, även utländska, och väldigt fin respons som har föranlett flera order och prospekt. Framför allt har den nya .1:an tagits emot jättebra och förbättringarna har fått fina recensioner.

De goda resultaten ligger dessutom till grund för att Terri har kunnat ta in fler medarbetare i fabriken. Men vad är då förhoppningarna inför år 2020?
– Egentligen gör vi bokslut i slutet av april. Men över kalenderåret 2020 hoppas jag så klart att vi ska överträffa mina förväntningar igen. Och det ser jag väldigt goda chanser till om det fortsätter så här, säger Hans och hintar om stora nyheter för kommande år:
– Utan att säga för mycket så tror jag att det kommer att hända saker som får alla Terriförare att hoppa till i sätet.