Branschen eld och lågor över Terris nyhet

Datum: 05 november 2018

Branschen eld och lågor över Terris nyhet

Efter lanseringen av redskapsbäraren Terri 3020B Band Aid+ var det förra veckan dags att visa maskinen för branschen på mässan Skydd i Stockholm. – Jag var ordentligt spänd i tisdags när det drog i gång. Men det kändes jättebra, det fanns ett stort intresse, säger en nöjd Pontus Wallden på Terri. 

Tisdagen den 16 oktober lanserades Terris senaste satsning – redskapsbäraren Terri 3020B Band Aid+. Idén till maskinen föddes i somras, i ett brandhärjat Ljusdal, och maskinen ska underlätta vid framtida krissituationer. Förra veckan var det så dags att presentera nyheten när mässan Skydd arrangerades i Stockholm.
– I och med att det är en ny produkt i en, för oss, ny sektor visste vi inte vilka reaktioner vi skulle få. Men det var idel positiva gensvar rakt igenom, säger Pontus Wallden.

Syftet med mässdeltagandet, beskriver Pontus, var att stifta nya bekantskaper och lära känna en ny bransch.
– Vi vet precis vilka användarna till maskinen är, men behövde få svar på vilken väg vi ska gå för att nå ut till potentiella kunder. Det lyckades vi med och nu har vi en mängd idéer med oss, säger Pontus.
– På mässan visade vi maskinen med en vattentank. Det stora genomslaget fick vi när vi presenterade den som en redskapsbärare. Just den flexibiliteten, att maskinen går att få i en mängd olika utföranden, är det som verkar mest intressant för branschen. Med egen produktion kan vi utforma maskinen efter behov och önskan.

Nu fortsätter arbetet kring redskapsbäraren. Bland annat ritas det på en hydraulisk kassettlösning som ska underlätta när man ska köra ut och rulla ihop slang.
– Vi har flera olika idéer på hur maskinen kan utvecklas som vi återkommer med. Det känns helt rätt med den här maskinen, säger Pontus.