Alltid kvalitet när du väljer maskin från Terri

Datum: 28 maj 2020

Alltid kvalitet när du väljer maskin från Terri

Är bara det bästa bra nog för dig? Då kan du känna dig säker när du kör en Terrimaskin, som rakt igenom är byggd med kvalitetskomponenter.

Den största delen av Terris maskiner tillverkas i den egna fabriken, men när det finns partner som snabbt och smidigt kan leverera kvalitet är det självklart för Terri att anlita dem.
Ett sådant exempel är HydX, som sedan Alfing tog över maskinproduktionen har sett till att maskinernas styr- och hydraulsystem håller högsta klass. Och det är ett samarbete som har flutit på sedan starten.
– Vi har alltid jobbat tajt med gänget på Terri. De är duktiga på tekniksidan och har bra koll på maskinernas mekaniska delar, säger Per Willberg, försäljningsingenjör på HydX.
– Det är bra killar helt enkelt. Lyhörda och öppna för nya teknikförslag. Att de dessutom har kunskaper inom hydraulik och el gör det bara bättre och enklare.

Samarbetet företagen emellan sattes på prov när den första hjulgående maskinen skulle tas fram. På bara några få månader skulle den nya maskinen utvecklas, byggas och till slut lanseras på Elmia Wood 2017.
– Vi utgick ifrån vilken motor, vilka hastigheter och krafter maskinen skulle ha och tog tillsammans fram en väldigt bra hydrauliklösning. Det är det jag gillar så mycket med Terri. De har korta beslutsvägar, vet vad de vill ha och väljer alltid den bästa lösningen för sina kunder, säger Per.