Summering av Terris Vårturné

Datum: 02 april 2019

Summering av Terris Vårturné

Under vecka 13 var Terri ute på demoturné i Mellansverige. Fyra orter besöktes och det bjöds på såväl provkörningar som utbildning. Först ut var Skövde.

I Skövde utnyttjades ett naturområde ägt av Skövde kommun, nära staden. Här gavs besökarna möjlighet att framför allt testa den hjulgående skördaren på flertalet av de olika trädslag som finns i landet.

Därifrån fortsatte turnén mot Karlstad och Bjureruds Gård, några mil norr om stan. Här blev det förstagallring på tall. MeraSkog i Värmland var med och arrangerade.

Nästa anhalt var Strängnäs. Här hade kommunen upplåtit ett område på skjutfältet för maskindemonstration. Det gavs verkligen en chans att visa vilken bra framkomlighet maskinerna har, trots blockig och stenig terräng.

Sista stoppet på turnén var Sonstops Bruk utanför Finspång. En fantastiskt fin gård där det återigen blev förstagallring på tall.

Maskinerna vi hade med oss var Terri 34c 8wd Skördare och Skotare. Många intresserade fick möjlighet att provköra maskinerna ordentligt och det samstämmiga utlåtandet var fantastisk förarmiljö, bra stabilitet och god framkomlighet.

Missade du chansen att träffa oss? Kontakta Terri så ordnar vi så att ni får provköra.