Latvian Forest days, 24-25 maj 2024, Tērvete, Lettland

Datum: 27 mars 2024

Terri ställa ut på Latvian Forest days, 24-25 maj 2024, Tērvete, Lettland

Vi bjuds in skolor, familjer och alla naturvänner att utforska skogens rikedomar på den storslagna skogsutforskningfestivalen ”Lettlands Skogsdagar”, som traditionellt hålls i slutet av maj i LVM naturpark i Tērvete. År 2024 planeras evenemanget äga rum den 24:e och 25:e maj.

Speciellt välkomna är barn och ungdomar för att lära sig om skogsodlingens cykel från frö till trähus, samt utforska utbildnings- och karriärmöjligheter inom skogsbranschen på över 100 skogsutforskningsstationer! Inträde till evenemanget är gratis.

Skogsdagarna är en traditionell serie evenemang som syftar till att främja allmänhetens förståelse för hållbart skogsbruk. ”Lettlands Skogsdagar” samlar olika organisationer relaterade till skog och natur och uppmanar människor i alla åldrar att besöka mångsidiga skogsutforskningsstationer och delta i utbildande aktiviteter tillsammans med skogsrå, Smågubbar och äkta skogsfolk. Evenemanget arrangeras av AS ”Lettlands statsskogar” i samarbete med Dobele kommun, ”Gröna Bältet” och olika organisationer inom skogsbranschen.

Läs mer om mässan här