"Terri on tour"

Terri ger sig ut på turné genom landet!

Nu har du chansen att önska var vi ska stanna. Är du intresserad av att se maskinerna live? Eller vet du ett perfekt tillhåll för en demo? Då vill vi att du hör av dig!

Alla mässor och skogsaktiviteter har ställts in till följd av covid-19. Nu satsar Terri på en coronasäker turné genom hela landet för att träffa kunder och intressenter.
   – Vi älskar att träffa maskinförare och andra skogsintresserade. Det är genom dessa möten vi dels säljer maskiner, dels får inspiration till utveckling på företaget. Nu har det gått över ett halvår utan att vi har kunnat visa våra maskiner och det är dags att ta tag i saken. Givetvis med pandemin i beaktning, säger vd Hans Johansson.

Terri on tour blir namnet på en tvådelad road trip i höst. Först ut är de norra delarna av Sverige, därefter satsar företaget på en tur i Sydsverige.
   – Vi anpassar oss efter publiken och stannar till där det finns intresse för maskinerna. Har du ett bra ställe för en maskinvisning, eller går du i tankar om att köpa en Terri? Då hoppas vi att du hör av dig till oss och stämmer träff under turnén, säger Hans.

Terri on tour, datum och orter

Norra Sverige
Tisdag 22 september: Byske, Västerbottens län
Onsdag 23 september: Dorotea, Västerbottens län
Torsdag 24 september: Ytterhogdal, Jämtlands län
Fredag 25 september: Katrineholm, Södermanlands län
Lördag 26 september: Örebro, Örebro län.

Visningarna planeras hållas mellan klockan 09.00 och 15.00.
Är du intresserad av att besöka någon av maskinvisningarna? Hör av dig till ansvarig säljare.

Södra Sverige
Vecka 44–45, datum och platser annonseras inom kort. Du har fortfarande chansen att påverka var vi stannar. Hör av dig till ansvarig säljare med förslag på stopp!

KONTAKT
Norra Sverige,
Jahn Edlund
070-544 49 71
jahn.edlund@terri.se

Södra Sverige,
Pontus Wallden
070-860 53 72
pontus.wallden@terri.se