Terri 3020B Band Aid+

Terri 3020B Band Aid+

Den flexibla och enkla redskapsbäraren

Terri 3020B Band Aid+ är en liten redskapsbärare med stora möjligheter. Maskinen utrustas efter dina behov och har den senaste tekniken i hydraulik och elektronik under huven.

Flexibilitet och enkelhet är ledorden för Terris senaste maskin. Band Aid+ anpassas efter dina utrustningsbehov och uppfyller samtliga krav på utsläpp med en miljömotor från Kubota.

Precis som övriga Terri-maskiner har Band Aid+ en hytt i toppklass. Den är såväl rymlig som bekväm och som förare har du mycket god sikt i alla riktningar. Maskinen är dessutom lättmanövrerad och det går fort att lära sig att köra den. Reglage och knappar är logiskt utformade och samlade på ett optimalt ställe.

Maskinen har drift på båda bandparen och tar sig fram i alla typer av terränger. Boggins uppbyggnad gör att bandet alltid har kontakt med underlaget, oavsett om det är sten och block eller mark med dålig bärighet. Bandens tvärjärn är utformade på ett sätt som gör att körning på hårda underlag, såsom asfalt, sker komfortabelt.

Vid längre transportsträckor möjliggör maskinens storlek och vikt att den enkelt kan fraktas på ett bilsläp för snabb etablering.

Din maskin, dina utrustningsbehov

Terri 3020B Band Aid+ drivs av en miljömotor från Kubota som uppfyller de hårda miljökraven på utsläpp.

Utifrån dina behov hjälper vi dig att utrusta maskinen. Flak, kabelvinda och vattentank är bara tre av ett flertal olika påbyggen som går att få till maskinen.

Band Aid+ tar sig fram i alla typer av terränger och lämpar sig extra bra på marker med dålig bärighet. Det kan vara vid skogsbrand, efter stora skyfall eller på marker som är utmanande av andra skäl.

Maskinen är otroligt flexibel och det tar inte lång tid innan man lär sig att förflytta den. Något som är av yttersta vikt vid en krissituation.

Tekniska data

Motor
Kubota V1505-E4B

Effekt
18,5kW vid 2300 rpm

Kraftöverföring
Hydrostat 2 hastigheter

Kylsystem
Vätskekyld

Elsystem
12V 40 A

Bredd fram
1650 mm

Bredd bak
1650 mm

Höjd
2450 mm

Längd, totalt
4,5 meter

Markfrigång
300 mm

Vikt basmaskin
1970 kg

Bandbredd fram
480 mm

Bandbredd bak
400 mm

Marktryck fram
0,08 kg/cm2

Marktryck bak
0,27 kg/cm2(vid 2000 kg last)

Terris maskiner tillverkas i den egna fabriken i småländska Älmhult. Terri är en del av Alfingkoncernen, som konstruerar, tillverkar, behandlar och lagerhåller produkter i främst plåt och rör. Det innebär att det alltid är kort tid mellan idé och färdig maskin. Alfing har ungefär 130 anställda och en årsomsättning på drygt 200 miljoner kronor.

Du köper din maskin genom någon av Terris säljare. Tar du kontakt med dem får du hjälp att hitta en lösning som passar just dig när det gäller såväl maskin som utrustning och finansiering.